Diumenge, 21 de Juliol de 2024

L'atur cau de 884 persones a la demarcació al juliol

La disminució en termes anuals encadena 49 mesos de decreixements, des del juliol del 2013

02 d'Agost de 2017, per ACN
  • Atur sense treva. A Catalunya encara hi ha 638.344 descocupats, segons les darreres dades del ministeri espanyol d'Ocupació

    ACN

L'atur ha continuat baixant a la demarcació de Tarragona durant el mes de juliol. Concretament el mes passat es va tancar amb 884 persones menys apuntades les llistes, xifra que significa un descens del -1,98%. El descens interanual al conjunt del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre és de -6.008 persones, un -12,07%. 

El nombre de persones inscrites a les oficines del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) aquest juliol s'ha situat en 387.313 aturats, cosa que suposa 4.075 desocupats menys que al juny, segons dades del ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. Aquest descens del juliol és el més baix registrat en aquest mes en els últims tres anys, des del 2014, quan el retrocés va ser de 1.983 persones.

L'atur porta baixant sis mesos seguits a Catalunya. En termes anuals, el nombre de persones inscrites al SOC encadena 9 mesos de retrocessos continuats, en concret des del juliol del 2013 quan es va registrar la primera reducció interanual de l'atur des del juliol del 2007. L'atur cau a totes quatre demarcacions catalanes i a tots els sectors d'activitat, en especial al sector serveis, per la temporada turística d'estiu.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges