Dissabte, 07 de Setembre de 2024

Arriba la Ganxet Pintxo de Tardor amb 46 establiments participants

En aquesta edició s'ha renovat la Ganxeta, que es converteix de desplegable en un llibre

30 d'Octubre de 2017, per Josep Gallofré
  • Presentació de la Ganxet Pintxo de Tardor 2017 al restaurant del Centre de Lectura

    Josep Gallofré

  • Imatge de la tapa que ofereix el restaurant del Centre de Lectura

     

La Ganxet Pintxo compleix sis anys amb l'edició de tardor d'aquest 2017, que es farà del 2 al 12 de novembre. En aquesta ocasió arriba amb 42 establiments que participaran en la ruta de tapes i quatre més que oferiran, de forma exclusiva, el menú de tapes al preu de 30 euros als restaurants Capsa Gaudí, El Círcol, Més que Tapes i Vermuts Rofes Restaurant.

D'aquesta manera, dels 55 establiments de l'edició de primavera s'ha passat a un total de 46. Segons el president de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà, "ara tenim el número ideal per tal que sigui la fórmula guanyadora". Com ja és habitual en les 13 edicions el preu de la tapa serà de 2,5 euros i també inclou el quinto d'Estrella Damm.

Una altra de les novetats es troba amb la Ganxeta. En lloc del desplegable habitual, enguany es canvia el disseny i serà un llibre amb totes les tapes que es presenten i el detall dels menús que ofereixen els restaurants. Així mateix, la guia també es podrà descarregar des de la pàgina web de la Ganxet Pintxo.

Ganxet Pintxo solidària

Un any més la ruta de tapes reusenques repeteix la campanya amb el Banc de Sang de l'Hospital de Sant Joan per millorar les reserves del centre. Així, totes les persones que donin sang rebran dues tapes gratuïtes i també dos tiquets per l'esmorzar popular de la festa de l'oli nou, els pròxims 17 i 18 de novembre. La doctora Núria Vilanova ha explicat que actualment "hi ha hagut un descens del 30% dels fons de sang i és una campanya que ens anirà bé per remuntar". La Ganxet Pintxo també té el seu vessant cultural i es vincula a la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017. En aquesta ocasió farà difusió del 'Taller de la història', que realitza el grup de teatre del Taller Baix Camp i que es podrà veure el 23 de novembre al Bartrina. En aquest sentit, la ruta també està al costat del festival Accents.

La Ganxet Pintxo de Tardor 2017 lliurarà tres premis populars, tres professionals, el guardó Damm a la tapa que millor marida amb la seva cervesa, el Ganxet Llengua i un premi especial de la DOP Siurana. De nou, també es repeteix el concurs d'Instagram.

La festa d'inauguració es farà el pròxim dijous, 2 de novembre a la Llotja de Reus. Els encarregats d'inaugurar-la seran els integrants dels Xiquets de Reus, ja que un dels seus integrants, Josep López, és la imatge d'aquesta edició.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics