Dijous, 05 de Setembre de 2024

El COFT conndemna 'les pràctiques il·legals' del farmacèutic detingut a Reus

20 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Imatge dels medicaments intervinguts

    Mossos d'Esquadra

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) ha condemnat "energèticament les pràctiques il·legals" que han provocat la detenció del farmacèutic de Reus i el seu germà per estafar 564.000 euros en tan sols un any al CatSalut.

"Com a corporació de dret públic que col·labora amb l'administració sanitària en la vigilància i el compliment de les disposiciones vigents en cada momnt i vetlla perquè l'activitat professional s'adequï als interessos dels ciutadans", afirmen des del COFT en un comunicat. Així, asseguren que la "col·laboració entre l'administració i la nostra organització ha estat clau en la detenció i seguiment del cas" i assegurem que des del COFT "treballem per garantir el millor servei als ciutadans i evitar males praxis dins del nostre col·lectiu".

El cas es troba sota disposició judicial i està seguint el procés legal pertinent. D'aquesta forma, les accions que es puguin emprendre des del COFT "a nivell professional" estan supeditades a la resolució del jutge.

Falsificació de receptes

Segons han informat els Mossos els detinguts manipulaven les receptes mèdiques oficials i canviaven els medicaments prescrits per d'altres molt més cars o bé en modificaven la quantitat prescrita falsificant la signatura del metge. Els detinguts comptaven amb un local clandestí des d'on es falsificaven les receptes i es preparaven els medicaments, per tal de controlar tot el procés. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics