Dissabte, 05 d'Octubre de 2024

El PP preguntarà al ple pel dèficit de l'Hospital i la posada en marxa del nou consorci

A banda, els populars defensaran una moció lligada a l'accessibilitat del polígon Dyna

30 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Domènech, en una imatge d'arxiu

    Reusdigital.cat

El grup municipal del PP a l'Ajuntament de Reus té previst presentar al ple d'aquest proper divendres una moció amb l'objectiu d'habilitar un nou accés al polígon industrial Dyna. A través d'un comunicat, els populars han recordat que van posar a la taula "aquesta petició del sector empresarial" el novembre de 2016 i que la resposta del govern "es derivava a l’encàrrec d’un estudi per a la valoració de necessitats" dels polígons ubicats Reus.

 

Preguntes al ple

El portaveu conservador, Sebastià Domènech, ha criticat que “a dia d’avui, ni tan sols coneixem les conclusions d’aquest estudi”, tot defensant “la necessitat de dotar de tots els elements necessaris” pel desenvolupament “d’atracció, referència i marc competitiu a favor de pimes i autònoms”. En aquesta línia, el portaveu popular ha carregat contra el procés independentista perquè “amb la deriva secessionista, han perdut la realitat i preocupacions del sector empresarial local”.

A banda, el PP reusenc té previst plantejar diverses qüestions a l'equip de govern de Pellicer durant la sessió plenària d'aquest divendres. Els populars preguntaran per la previsió de dèficit previst al tancament de l'actual exercici a l'Hospital per esbrinar "com preveuen eixugar-lo i amb quins recursos econòmics”. Encara pel que fa al centre sanitari, el PP preguntarà ”com s’estan duent a terme totes les accions, condicions i requisits que són necessaris per al traspàs de l'Hospital al CatSalut”.

El PP preguntarà també per l'estat de la liquidació de les subvencions a les entitats del teixit cultural reusenc "per la queixa reiterada" d'aquest en la matèria, fet que els populars han descrit com un “despropòsit". Finalment, els conservadors posaran a la taula de debat la situació del Cafè de Reus, per saber quan es posarà en marxa i “si actualment s´està cobrant el corresponent lloguer mensual”.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges