Dijous, 12 de Setembre de 2024

Torrent proposa Puigdemont com a candidat per ser investit president de la Generalitat

El president del Parlament demana una trobada a Rajoy

22 de Gener de 2018, per ACN
  • Torrent, aquest dilluns

    ACN

El president del Parlament, Roger Torrent, ha proposat Carles Puigdemont com a candidat per ser investit cap del govern de la Generalitat. A més, Torrent ha anunciat que ha demanat una reunió amb el president espanyol, Mariano Rajoy, per analitzar i dialogar sobre la situació "anòmala" que viu el Parlament, en referència als vuit diputats que veuen "vulnerats" els seus drets polítics de representació i que estan a la presó o a Brussel·les.

Així ho ha exposat el president de la cambra en una declaració institucional aquest dilluns al matí, on també ha explicat que es reunirà amb els electes que estan empresonats o bé a Bèlgica: Oriol Junqueras, Quim Forn, Jordi Sànchez, i el propi Puigdemont, Lluís Puig, Clara Ponsatí, Meritxell Serret i Toni Comín.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Josep  22 de Gener de 2018

Estamos en lo mismo

No salimos del embrollo, pensaba que este presidents seria mas inteligencia però veo que és la voz de su amo, és una lastima, con otro estilio y Sin resentimiento seguro que encontrariamos el camino, de seguir asi nada cambiar y el famós 155 continua con mas fuetza, és una lastima

Reportatges