Dissabte, 20 de Juliol de 2024

El CF Reus deixa el descens a 7 punts

La derrota del Barça B amb el Huesca fa que els roig-i-negres es col·loquin en una situació més tranquil·la

17 d'Abril de 2018, per Josep Gallofré
  • Álex Menéndez, en el darrer enfrontament a casa davant Cádiz CF

    CF Reus

Jornada rodona per al CF Reus. La derrota del Barça B al camp del Huesca (2-1) aquest dilluns provoca que els roig-i-negres es distanciïn de 7 punts del descens a Segona Divisió B. Així, el triomf davant del Cádiz CF el dissabte ha servit més que mai per allunyar-se dels quatre darrers classificats.

El Reus, amb 44 punts, es col·loca catorzè classificat. Mentre que qui marca el descens, el Barça B, en té 37. Amb la xifra dels 50 en ment, els homes d'Aritz López Garai volen encaminar com més aviat millor la seva continuïtat a Segona Divisió amb un calendari gens fàcil. El primer escull per fer-ho és Albacete, dissabte a les 6 de la tarda. Els reusencs visitaran un equip que només es troba a dos punts (46) i que també vol confirmar la permanència en el seu primer any al campionat.

En dues setmanes visitarà l'Estadi Municipal el Real Zaragoza. Els de Natxo González es troben immersos en la lluita per les posicions d'ascens i acudirà a la capital del Baix Camp enmig d'aquesta brega. En la jornada 38, els d'Aritz López Garai es desplaçaran al Mini Estadi. Aquest serà un partit a vida o mort per al filial del Barça per cremar les darreres bales per quedar-se a la categoria. A més, el Reus podria deixar, en cas de victòria, més lluny la zona de descens.

Una jornada després els roig-i-negres rebran el Tenerife a casa. Els illencs, de més a menys els últims partits, tenen actualment 52 punts i dependrà dels pròxims partits que encara segueixin vius per quedar entre els sis primers o que, en cas contrari, es mantinguin a la zona tranquil·la. El cap de setmana del 20 de maig, el CF Reus té un desplaçament complicat al camp del Granada. Els andalusos es troben en una situació semblant al Tenerife, tot i que més còmoda i amb un calendari més favorable.

La penúltima jornada de la temporada 2017-18 el CF Reus rebrà el Córdoba. Actualment, i després de l'empat amb l'Osasuna, els andalusos es troben a tres punts de la salvació després d'una gran remuntada quan tothom els donava per morts. Per tant, els pròxims encontres marcaran l'evolució dels verd-i-blancs, que podrien visitar l'Estadi Municipal amb el descens ja consumat.

Per últim, i per tancar la competició, el Reus es desplaçarà al camp de l'Alcorcón. Els madrilenys tenen 42 punts, a dos dels roig-i-negres. En principi, i si no es torcen molt les coses, ambdós conjunts hauríem d'arribar salvats a l'última cita del curs.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges