Dissabte, 13 de Juliol de 2024

Torra anuncia que anirà a la inauguració dels Jocs: 'Hi serem perquè és casa nostra'

El president de la Generalitat vol lliurar a Felip VI els informes del Síndic de Greuges sobre la violència arran de l'1-O

22 de Juny de 2018, per ACN
  • Torra, aquest divendres

    ACN

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat que finalment anirà aquest vespre a la inauguració dels Jocs del Mediterrani de Tarragona. "Avui hi seré. Aquests jocs es fan a Tarragona, a Catalunya, i s'han pagat des del nostre país. Hi serem perquè és casa nostra. No foragitaran el president i el govern de casa nostra mai més. La presència del monarca no condicionarà les nostres decisions. A Catalunya, manen els catalans", ha afirmat Torra, tot i que aquest divendres al matí ha transcendit que havia decidit no anar-hi.

A més, ha avançat que té intenció de lliurar a Felip VI els informes del Síndic de Greuges sobre la "violència" arran de l'1-O i la "persecució penal" posterior. En aquest context, ha assegurat que no anirà a buscar "cap foto" amb el rei i ha fet públiques dues decisions més respecte a la monarquia: cap membre del govern assistirà a actes organitzats per la monarquia espanyola i la seva renúncia al càrrec de vicepresident d'honor de la Fundació Princesa de Girona.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Juan  23 de Juny de 2018

Es casa de tots. veiam si parlem en serio

Tarragona es España, o es que es distinto a lo que digo, Yo no reniego de mis principios, ni de mis raíces por la tanto me enorgullece decir que soy Español y Catalán. Y si a Vd no le parece bien pues que quiere que le diga, con mi edad no han nada ni nadie que pueda obligarme a cambiar..

Ganxet  22 de Juny de 2018

Casa

nostra, aaaaaaaah!, nomes vostra?

Reportatges