Dimecres, 15 de Maig de 2024

Repsol i la seva fundació obren una nova convocatòria d'ajuts a projectes socials

Els projectes que optin a la convocatòria, amb una dotació total de 15.000 euros, han de ser de caràcter local i cal que prestin especial atenció a actuacions relatives a col·lectius vulnerables, discapacitat i dependència.

05 d'Octubre de 2018, per Redacció
  • Un dels guardonats, en l'edició anterior, va ser la Fundació Estela.

    fundacioestela.cat/ Diari més

El Complex Industrial de Repsol a Tarragona i la Fundación Repsol posen en marxa una nova convocatòria per a projectes socials que es desenvolupin a l'entorn del Complex Industrial de Tarragona. Aquesta convocatòria s'emmarca dins del compromís de Repsol de contribuir al benestar de la societat, millorar la qualitat de vida de les persones i aconseguir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural, especialment a les zones on és present.

Els projectes que optin a la convocatòria, que compta amb un total a repartir de 15.000 euros, han de seguir alguna o algunes de les següents línies d'actuació prioritàries: que afavoreixin la promoció i desenvolupament integral de les persones en situació de pobresa i vulnerabilitat; que contribueixin a la igualtat d'oportunitats i la inserció social i la promoció del desenvolupament social i educatiu d'infants i joves de famílies en situació de pobresa; que siguin projectes de suport escolar per a aquests col·lectius i d'oci infantil; que atenguin les necessitats bàsiques de les persones en aquest context; que promoguin els hàbits saludables i la millora en la qualitat de vida, o bé que tinguin en compte la promoció de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, oci inclusiu i desnevolupament psicosocial d'aquest col·lectiu.

El desenvolupament de les iniciatives haurà de ser de caràcter local, i en especial es valorarà molt positivament que els projectes s'executin a l'entorn proper de Tarragona. El període d'execució dels projectes ha de ser a partir de desembre de 2018.

El termini de presentació de candidatures finalitza el pròxim 31 d'octubre, abans de les 12 de la nit. Al novembre es publicarà al web de Fundación Repsol i a la del Complex Industrial de Tarragona la llista dels projectes guanyadors. Les bases completes de la convocatòria es poden consultar al web del Complex Industrial de Repsol a Tarragona

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges