Dimarts, 23 d'Abril de 2024

La fira del vi de Cambrils va despatxar prop de 25.000 tiquets

La regidora de Turisme, Mercè Dalmau, apunta que l'esdeveniment ha estat 'tot un èxit'

19 d'Octubre de 2018, per Redacció
  • Una imatge de la fira cambrilenca

    Joan Marín

Unes "dades excel·lents" tanquen l’edició d’enguany de la mostra 'Cambrils, entrada al país del vi': prop de 60.000 euros facturats, 8.124 persones inscrites a les activitats i 24.700 tiquets venuts (15.000 glups i 9.700 nyams). La novena edició de la fira del vi i la gastronomia de Cambrils "ha tornat a superar les expectatives i ha batut el record d’expositors i visitants", segons el consistori.

La regidora de Turisme, Mercè Dalmau, ha afirmat que la fira ha estat "un gran èxit" i ha destacat la importància de superar les previsions inicials de les xifres de venda de tiquets i inscripcions, tot i que la durada del programa era d’un dia menys que l’any passat per adaptar-se al pont i que la pluja va obligar a suspendre la mostra diumenge a la tarda. La regidora també ha afirmat que la fira "està del tot consolidada", que el nivell de satisfacció dels visitants, cellers, productors i elaboradors "és molt alt i que per això la fira de Cambrils s’ha convertit en una referència i té un públic molt fidel".

A més, enguany hi ha hagut molta afluència de visitants francesos, alemanys, britànics, suecs i francesos. Entre les particularitats que fan que la mostra del vi de Cambrils "sigui diferent i única, hi ha el maridatge del vi i la gastronomia cambrilenc, l'escenari privilegiat del parc del Pescador i un programa d’activitats paral·lel amb tastos guiats, tallers familiars, actuacions musicals en directe, castells i altres esdeveniments", s'ha assenyalat.

De l’11 al 14 d’octubre els visitants van poder degustar una gran varietat de vins de 22 cellers (sis més que l’any passat) maridats amb les tapes i degustacions gastronòmiques que van preparar restaurants cambrilencs. A més, la mostra va comptar amb tres establiments de dolç, l'Associació societas coqvinària Cambrils i els fideus rossos com a plat més típic de la Confraria de Pescadors de Cambrils. Cal destacar que la mostra només marida vins, caves o vermut amb gastronomia cambrilenca.

És a dir, totes les degustacions, tapes i propostes són elaborades exclusivament per empreses del municipi i "aquest és un dels principals trets diferencials de la fira". Una altra de les característiques de la mostra "és el perfil del visitant, que acostuma a ser bon coneixedor del vi", s'ha assegurat. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics