Dimecres, 24 de Juliol de 2024

Merescut triomf del Reus B Cambrils davant el Castelldefels

Segona victòria consecutiva del filial roig-i-negre (2-1)

28 d'Octubre de 2018, per Redacció
  • El filial roig-i-negre celebra un dels dos gols d'aquest diumenge

    CF Reus

Segona victòria consecutiva del Reus B Cambrils. Aquest diumenge ha estat per un resultat de 2-1 davant el Castelldefels al Nou Municipal de Cambrils. Al llarg del primer període el filial roig-i-negre ha gaudit de nombroses ocasions per avançar-se, però tant el porter visitant com la falta d'encert als últims metres ho ha evitat.

Al minut 15 de la represa, el tècnic dels roig-i-negres, Albert Company, ha mogut fitxa: L'entrada al terreny de joc de Martí Vilà ha estat decisiva. Amb tan sols un minut, el jugador ha assistit a Ernest Forgas perquè el pitxitxi obrís la llauna al minut 61. Vilà també ha estat decisiu catorze minuts més tard. No ha donat per morta l'esfèrica quan semblava que marxava per la línia de fons, l'ha recuperat i ha centrat enrere i Jordi Oribe no ha perdonat fent pujar el segon gol a l'electrònic al minut 75 (2-0).

El Castelldefels ha entrat de ple al partit gràcies a una rematada de cap de Santi Triguero al minut 79 que ha acabat al fons de la xarxa. Però el Reus B ha aguantat el resultat fins al final, i fins i tot podria haver ampliat l'avantatge si Ernest Forgas no hagués fallat un penal a l'últim minut de partit.

Segona victòria consecutiva del Reus B Cambrils que li serveix per escalar fins a la dotzena posició amb 15 punts. Amb el gol d'avui, el davanter Ernest Forgas se situa pitxitxi del grup cinquè de Tercera Divisió amb 6 gols.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges