Dissabte, 28 de Setembre de 2024

El segon pal condemna el Reus Deportiu

Els roig-i-negres han caigut derrotats davant el FC Porto 2-4 en el segon partit de la fase de grups de la Lliga Europea

17 de Novembre de 2018, per Joan Gomis
  • El roig-i-negre Àlex Rodríguez controla la bola davant la presència de jugadors del Porto

    Joan Gomis

  • El visitant Giulio Cocco celebra amb els seus companys d'un dels seus gols

    Joan Gomis

  • El Reus celebra el gol de falta directa de Marc Julià

    Joan Gomis

  • Celebració del gol de Joan Salvat

    Joan Gomis

  • Joan Gomis

El Reus Deportiu ha caigut derrotat amb el cap ben alt davant el FC Porto per 2 gols a 4, aquest dissabte al Palau d'Esports, en el partit corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Lliga Europea. Els jugadors de Jordi Garcia necessitaven refer-se de la derrota en la primera jornada a la pista del Lodi. Tot i fer un bon partit, els reusencs no han pogut superar al subcampió d'Europa, en un Palau d’Esports amb una molt bona afluència de públic. 

El Reus ha començat el partit tenint més domini de la bola i  ha disposat de diverses ocasions de gol. Els primers minuts han estat elèctrics, d’un hoquei intens conduït sobretot pels locals. A poc a poc, el Porto ha frenat l'arrencada potent del Reus i ha començat a inquietar el porter Ballart. Han estat els portuguesos qui s'han avançat al minut 7 amb un gol de Rafa Costa des de l'interior de l'àrea (1-0). El gol visitant no ha alterat el bon ritme del conjunt local, que ha seguit pressionant la porteria de Filipe. El Reus ha equilibrat el resultat  als últims dos minuts del primer període mitjançant un tir creuat del capità Joan Salvat (1-1) des del vertex esquerra de l'àrea després d'un bon contracop.

A la represa, al minut 29, els del Baix Camp han capgirat per uns moments l'electrònic. El visitant Gonçalo Alves ha comès una dura falta i ha vist la targeta blava. Marc Julià no ha perdonat la falta directa i ha superat al porter Felipe (2-1).  

Poc després, Giulo Cocco ha encarrilat la remuntada amb dos gols des del segon pal, pràcticament en jugades calcades amb superioritat númerica visitant mitjançant el contraatac. Dos gols en només uns segons de diferència que han posat el resultat en 2 a 3. Al minut 39, el roig-i-negre Julià ha enviat la bola al travesser, però en una jugada posterior, Poka ha sentenciat amb el 2 a 4 definitiu.

Després de dues jornades de la fase de grups de la Lliga Europea, els roig-i-negres encara no han puntuat. Ara mateix li resten quatre partits per capgirar la situació si vol classificar-se per als quarts de final. En l'altre partit de grup, el Lodi s'ha imposat a la pista del Saint Omer per 1 gol a 3.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu (2): Càndid Ballart, Jan Escala, Joan Salvat, Romà Bancells, Tiago Rafael, Marc Julià, Cristian Rodríguez, Álex Rodríguez, César Carballeira i Juanjo Matilla.

FC Porto (4): Filipe, Telmo Pinto, Giulio Coco, Rafa Costa, Hugo Santos, Daniel Oliveira, Reinaldo Malea, Gonaçalo Alves, Helder Nunes i Nelson Magalhaes.

Gols:

Primera part: 0-1, Rafa Costa (7'); 1-1, Joan Salvat (23').

Segona part: 2-1, Marc Juliià (29'); 2-2, Giulio Coco (32'); 2-3 Giulio Coco (32'); 2-4, Poka (39');

T.Blava: Gonçalo Alves

Faltes: Reus Deportiu 9 / FC Porto 9

Àrbitres: Luca Molli i Massimiliano Carmazzi

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Reus Deportiu FC Porto hoquei patins Lliga Europea Diari Reus Digital
Reus Deportiu FC Porto hoquei patins Lliga Europea Diari Reus Digital
Reus Deportiu FC Porto hoquei patins Lliga Europea Diari Reus Digital
Reus Deportiu FC Porto hoquei patins Lliga Europea Diari Reus Digital

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges