Dimecres, 24 de Juliol de 2024

Els amics americans

Qui són Russel Platt i Clifton Onolfo?

21 de Gener de 2019, per Redacció
  • Una imatge de l'Estadi

    Reusdigital.cat

Fa uns minuts, el CF Reus ha emès un comunicat en anglès per confirmar la compra de l'entitat per part del grup US Real Estate Investment en què es donen alguns dels detalls de l'operació. Els més rellevants passen per l'adquisició del 99,7% de les accions de la SAE, fins ara majoritariàment en mans de Joan Oliver. L'acord, s'apunta al document, es va segellar aquest passat diumenge després del partit que va enfrontar el FCBarcelona i el Leganés. 

Un estadi per a 18.000 espectadors

D'aquesta manera, els inversors Russel Platt i Clifton Onolfo passaran a ser els propietaris del CF Reus, amb nou projecte que passa per la construcció d'un estadi amb capacitat per a 18.000 persones i un complex comercial, a l'estil del RCDE Stadium. El camp, per cert, duria el nom d'Antoni Gaudí. El comunicat en qüestió agraeix a Oliver el seu paper al capdavant de la gestió de la SAE i el traspàs de poders a la nova propietat, si bé precisa que l'ascens al futbol professional de l'Estat espanyol "ha estat massa" per a l'equip directiu sortint. 

Tots dos empresaris es conjuren, a la nota de premsa, a complir amb les exigències de La Liga per evitar la suspensió de drets del club en el futbol professional. Igualment, avancen que es posaran en contacte amb proveïdors i treballadors per resoldre els conflictes generats aquests últims mesos i aposten per fer del futbol base roig-i-negre un actiu de negoci. 

Platt, que viu a Londres, té més de 30 anys d'experiència al món de les finances i les inversions immobiliàries. Onolfo, per part seva, té força més relació amb el futbol. Assessor financer, de jove va practicar l'anomenat 'soccer' i la seva família té camps de futbol adreçats a la canalla. El seu nebot, Christian Onolfo, té 21 anys i ha jugat a la segona nord-americana i la lliga mexicana. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges