Una diana de Jordi Oribe de penal ha servit per sumar els 3 punts

• El filial roig-i-negre celebra l'únic gol de la victròria

CF Reus

• Onze inicial del CF Reus B Cambrils davant l'Horta

CF Reus

El CF Reus B Cambrils s'ha imposat per la mínima (1-0) a la Unió Atlètica Horta i torna al camí de la victòria després de cinc jornades sense poder fer-ho. L'equip d'Albert Company ha realitzat un gran partit davant d'un rival que no ha posat les coses gens fàcils. El conjunt roig-i-negre ha sortit des del primer minut en busca del gol del triomf. Només començar, al minut 2, Jordi Oribe ha provat un xut des del balcó de l'àrea que ha atrapat el porter visitant. Poc després, la Unió Atlètica Horta ha estat a punt d'inaugurar el marcador en una jugada on la defensa roig-i-negra ha acabat traient la pilota sota pals. Els barcelonins han proposat una pressió molt alta, amb l'objectiu de dificultar la sortida de la pilota reusenca. Tot i això, el CF Reus B Cambrils no ha renunciat al seu estil i no ha cedit en cap moment la possessió. Als 20 minuts de joc, l'àrbtire ha anul·lat per fora de joc un gol a Rubén Enri i, al 24', el davanter roig-i-negre ha gaudit d'una doble oportunitat molt perillosa.

Poc abans del descans, Xavi Fabra ha engaltat l'esfèric des de dins de l'àrea petita en un xut que ha sortit fregant el pal dret. Tot i no aconseguir inaugurar el marcador, els roig-i-negres han marxat al túnel de vestidors amb bones sensacions. A la represa, el CF Reus B Cambrils i ha continuat insistint i arriscant. Els nois d'Albert Company no han perdut en cap moment la indentitat i s'han mantingut ferms en defensa. Per part visitant, l'oportunitat més clara ha arribat mitjançant la pilota aturada en una falta que s'ha estavellat al pal. Al minut 51', el porter visitant ha aturat un u contra u davant Rubén Enri. Poc després, Lucas ha entrat per Reina, que ha estat substituït per unes molèsties.

A base d'intentar-ho, finalment ha arribat el gol local. Jordi Oribe ha servit una falta directa des de la frontal de l'àrea i un defensa ha interceptat la pilota amb les mans dins de l'àrea. L'àrbitre ha assenyalat penal i Oribe no ha perdonat tot marcant així l'1-0. Després del gol, Mañé ha entrat per Xavi Fabra amb l'objectiu d'apuntalar la defensa roig-i-negra i a pocs minuts pel final Oribe ha estat expulsat per doble targeta groga. El CF Reus B Cambrils, amb 10 jugadors sobre la gespa, ha aguantat fins al final i ha aconseguit sumar de nou una victòria. Amb aquest triomf, els roig-i-negres se situen a la 8a posició amb 38 punts. El proper partit tindrà lloc diumenge 10 de febrer, a les 12 del migdia, al camp del CE Europa, el Nou Sardenya.