Els roig-i-negres han caigut derrotats per 3 gols a 2 al Nou Sardenya

10 de Febrer de 2019, per Redacció
  • Un instant del matx entre l'Europa i el Reus B Cambrils

CE Europa

El CF Reus B Cambrils ha perdut (3-2) al camp del Club Esportiu Europa. L'equip d'Albert Company ha mantingut un duel disputat davant el conjunt barceloní, però l'efectivitat dels de la Vila de Gràcia al primer temps ha estat determinant per sumar els tres punts davant el 'B'.

Després d'uns minuts inicials d'igualtat, els locals s'han avançat en el marcador mitjançant Jordi Martínez al minut tretze. Quatre minuts després, els graciencs han ampliat l'avantatge amb un gol olímpic d'Alfons Serra. Els locals han dominat. El filial no ha aconseguit tenir protagonisme, i poc abans del descans els locals han encarrilat el matx amb el 3-0.

A la represa, ha arribat la reacció roig-i-negra. Amb tan sols un minut, Rubén Enri ha retallat distàncies amb un xut creuat. A partir d'aquest moment, els d'Albert Company han agafat les regnes del joc a través de la possessió de la pilota. Tot i això, l'Europa ha tingut l'oportunitat d'ampliar distàncies en una doble oportunitat a l'hora de joc. Chechu Grana ha refusat un u contra u davant Alfons Serra i en la segona acció de perill la defensa roig-i-negra ha tret la pilota sota pals. La bona feina de l'equip ha tingut recompensa. Al minut setanta-dos Iker Goujón ha marcat el 3-2. L'extrem roig-i-negre ha caçat una pilota morta a l'àrea petita després d'un refús de la defensa local i l'ha enviat al fons de la xarxa. El gol ha donat ales al CF Reus B Cambrils que ha buscat amb insistència l'empat. Aquest ha arribat al minut noranta-u mitjançant Rubén Enri però l'àrbitre ha assenyalat fora de joc. Els reusencs han caigut derrotats, però amb bones sensacions.

Amb l'ensopegada, el filial se situa a la 9a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 38 punts. El pròxim partit de l'equip d'Albert Company tindrà lloc el proper cap de setmana davant el FC Martinenc. Molt probablement l'escenari serà l'Estadi Municipal.