Divendres, 11 d'Octubre de 2024

L'Obra Social 'La Caixa' aposta per l'Olímpiada escolar de Reus

El consistori i l'entitat bancària han signat un acord de col·laboració

06 de Març de 2019, per Redacció
  • Cartell de la 37a edició de l'Olímpiada Escolar de Reus a càrrec d'Elsa López

    Olímpiada Escolar

L'Obra Social 'La Caixa' dona suport a la 37a edició de l'Olímpiada escolar, que s'inaugura divendres vinent a partir de les 7 de la tarda al pavelló olímpic municipal de Reus. Tatiana Caro, en representació de l'entitat bancària i el regidor d'Esports a l'Ajuntament, Jordi Cervera, han signat un acord de col·laboració. "Permetrà seguir apostant per activitats socials, esportives i de promoció dels valors i contribuir de manera decidida a fer créixer la nostra societat", ha dit Cervera.

Esport i convivència

El consistori reusenc apunta que l'Olimpíada escolar "és un projecte esportiu, educatiu i social fortament arrelat al territori" i que el seu model "posa l'accent en els valors, la funció educativa i social de l'esport". En l'edició d'enguany hi participaran prop de 3.000 participants en les 14 modalitats esportives que hi haurà de 49 centres escolars de Reus, Baix Camp o comarques veïnes. Al llarg de tres setmanes, alumnes i famílies compartiran els espais esportius com un espai de participació, de relació i convivència.

Aquesta activitat és totalment gratuïta per als participants i compta amb la participació activa de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus,la societat municipal Reus Esport i Lleure, S.A. i el Consell Esportiu del Baix Camp com a organitzadors, i la col·laboració de les entitats: Reus Deportiu, Club Natació Reus Ploms, Club Tennis Reus Monterols, el Club de Tennis Taula els Ganxets de Reus i Col·legi Pare Manyanet. Totes aquestes entitats cedeixen l'ús de les seves instal·lacions per a diverses modalitats esportives, els camps de futbol municipals, el centre escolar Pi del Burgar, els Polilleugers Ciutat de Reus i Alberich i Casas i el Pavelló Olímpic Municipal.

'Reus 2019, Ciutat del bàsquet català', tindrà especial protagonisme en la inauguració, així com l'esport femení: Noemí Jordana serà l'esportista encarregada de fer el pregó d'aquesta edició.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges