Divendres, 09 d'Agost de 2024

La Fundació Gresol entrega els 4ts Premis al Talent Jove

Els guardons reconeixen tres empreses de la demarcació

15 de Març de 2019, per Redacció
  • Foto de família dels premiats

    Cedida

La Fundació Gresol va lliurar, el passat dijous al vespre, els Premis Gresol al Talent Jove, durant un 'afterwork' celebrat a Tarragona, al Teatret del Serrallo. Els premiats han estat les empreses Orchestra Scientific, experienciesrurals.com i CreatSens Health, totes elles nascudes a Tarragona i reconegudes en tres categories (Talent Tecnològic, Talent en Màrqueting i Talent Acadèmic, respectivament). Els guanyadors han estat escollits per un jurat mixt format per experts en cadascuna de les disciplines mencionades i per membres del Patronat de la Fundació Gresol.

L’acte, al qual van assistir prop de 150 representants de les principals empreses del camp de Tarragona, així com joves emprenedors i empresaris, va comptar amb la participació d’un ponent d’excepció com és Mounir Zok, co-fundador i director general de N3XT Sports.

Mounir Zok, va néixer a Beirut, però es considera un ciutadà del món apassionat de l’esport, la tecnologia, l’emprenedoria i la innovació. Compta amb més de 15 anys d’experiència en el món de l’esport en diversos càrrecs, l’últim i més destacat, com a Director de Tecnologia i Innovació del Comitè Olímpic dels Estats Units. Recentment es va mudar des de Silicon Valley a Barcelona, on ha co-fundat i dirigeix l’empresa N3XT Sports.

Aquests premis es van crear fa tres anys amb l’objectiu de posar en valor el talent de joves empresaris i professionals de la província de Tarragona, així com reforçar els valors del món empresarial. Després de l’acte d’entrega tots els assistents van compartir un còctel de 'networking'.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges