L'Ajuntament de Reus ha culminat aquest dijous la sèrie de minientrevistes a diversos testimonis per recuperar la memòria col·lectiva de la Boca de la Mina. En el marc de la campanya de difusió del projecte que s’està duent a terme al passeig de la Boca de la Mina, des de finals de febrer s’ha anat publicant setmanalment una sèrie d’entrevistes al web del projecte, al canal de l'Ajuntament a Youtube i a través de les xarxes socials del projecte (Facebook, Twitter i Instagram), amb els perfils @BocaMinaPasseig.
Les entrevistes, d’un minut de durada, recullen el testimoni personal de diferents persones que expliquen la seva relació amb el passeig: veïns del mateix passeig o de l’entorn, persones que hi estan vinculades professionalment, que hi van a passejar o a fer activitats esportives, etc. L’objectiu de la sèrie ha estat recollir aquests primers tesmtimonis per donar compte del paper que té i ha tingut el passeig de la Boca de la Mina per als ciutadans de Reus.
A partir d’un format senzill, amb la persona explicant davant de càmera els seus records amb l’escenari de fons d’un indret del passeig, l’objectiu és que a partir d’ara tothom que vulgui pugui elaborar el seu propi vídeo i compartir-lo a través dels espais habilitats a les xarxes i al web del projecte.
La sèrie d’entrevistes s’emmarca en les iniciatives centrades en la memòria col·lectiva associada al passeig que inclou el projecte de recuperació i millora del passeig de la Boca de la Mina, un projecte finançat a parts iguals entre l’Ajuntament de Reus i la Generalitat de Catalunya a través dels fons FEDER.
Els testimonis entrevistats són: Emili Sardà, Ayla Pellicer, Joan Gomis, Isabel Carreras, Hamza El Krah, Àngels Ollé, Joaquim Mallafrè, Javi Sánchez, Cori Rodríguez, Josep Andreu Marquès, Xavier Ciurans, Maria Lluïsa Amorós, Tània Olivares, Santiago Juan Bono i Montserrat Giralt
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics