Dijous, 18 de Juliol de 2024

Presentat Albert Company com a nou entrenador de la Pobla de Mafumet

L'extècnic del Reus B Cambrils té la confiança del director esportiu Sergi Parés

18 de Juny de 2019, per J.G.
  • Company amb la samarreta de La Pobla

    CF Pobla de Mafumet

L'exentrenador del Reus B Cambrils, Albert Company, ha estat presentat aquest dimarts com a nou tècnic de la Pobla de Mafumet, el filial del Gimnàstic de Tarragona, que competeix al grup català de Tercera.

A Company l'avala una gran trajectòria al filial roig-i-negre. En la darrera temporada va classificar l'equip a la setena posició, i això sense percebre ni un sol euro, a causa de la greu situació econòmica que ha arrossegat el club al límit de la seva desaparició. El CF Reus acumula un deute que gira al voltant dels 8 milions d'euros, segons els nous propietaris. 

Company té la confiança del director esportiu del Nàstic, Sergi Parés, amb qui fins fa uns mesos treballava conjuntament al CF Reus. Company es caracteritza per tenir un estil molt marcat, en el qual la possessió de pilota i les jugades de combinació són una prioritat, més enllà del resultat. Una idea de joc que vol implantar tota l'estructura del Nàstic, tal com va admetre Parés els darrers dies.

En la seva presentació, Company ha apuntat que afronta aquesta nova etapa amb "moltíssima il·lusió i ganes" i que el projecte "només pot anar cap amunt". El seu repte és "créixer personalment, i quant a cos tècnic". L'ajudant de Company serà Javi Robles, l'exentrenador del juvenil del Reus de Divisió d'Honor en la passada campanya.

Es preveu que el conjunt tarragoní anunciï de forma imminent les arribades d'altres exintegrants del CF Reus, com el preparador Lluís Albesa.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges