Dimarts, 28 de Maig de 2024

Augmenta la participació en l'esdeveniment solidari Pedals Non Stop de Cambrils

La novetat d'aquesta edició és una classe magistral el divendres 30 d'agost

20 d'Agost de 2019, per Redacció
  • Participants pedalejant durant la passada edició

    Cedida

Un total de 500 bicicletes, 150 més que en la passada edició, estaran disponibles el dia 31 d'agost a Cambrils per pedalejar durant la 7a Pedals Non Stop. Aquesta iniciativa té com a objectiu recaptar fons per a la investigació del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu. Com a novetat, enguany hi haurà una classe magistral el divendres 30 d'agost.

L'esdeveniment solidari tindrà lloc al Passeig de les Palmeres, de cinc de la tarda a deu de la nit. Durant aquestes cinc hores els participants pedalejaran les bicicletes estàtiques situades davant del mar. L'organitzador i creador de la iniciativa, Martin Pagliano, explica que s'ha obert una llista d'espera, ja que totes les places estan plenes. Indica que amb aquest augment de participants, l'acte es converteix en l'esdeveniment solidari més gran de Catalunya en nombre de bicicletes.

Paral·lelament s'han posat a la venda polseres Candela i polseres de Pedals Non Stop. Des de l'organització, esperen assolir 5.000 € de recaptació per a poder avançar en la investigació del càncer infantil.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges