Dilluns, 13 de Maig de 2024

La Federació Catalana de Futbol dóna 48 hores al CF Reus Deportiu perquè es posicioni

21 d'Agost de 2019, per Redacció
  • Clifton Onolfo acompanyat de David Peña i Ramon Maria Calderé

    Marc Busquets

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha requerit el Reus que acrediti documentalment que els  dipòsits ingressats per competir a Tercera i Primera Catalana estan autoritzats per l’administrador concursal, David López, segons ‘Mundo Deportivo’. Aquests dipòsits han estat realitzats per un advocat no acreditat en representació del club, d’acord amb el mateix mitjà.

La FCF ha donat 48 hores per a què arribi el justificant i, en cas contrari, retornarà el dipòsit al club reusenc i no es donarà per constituït, un fet que permetria ser exclòs de la competició. En el mateix requeriment, s’ha recordat al Reus que per competir a Tercera Divisió s’han d’inscriure un mínim de 7 jugadors  així com 11 en Primera Catalana tot i que el club no pot tramitar les fitxes fins que no liquidi el deute que té amb els jugadors de la temporada anterior. Finalment, la FCF ha sol·licitat al club que manifesti si té intenció de competir o no, una petició per la qual encara no ha arribat resposta.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Enric  21 d'Agost de 2019

Fantàstic

Ya esta todo dicho, fantastico dentro de poco veremos un sensacional duelo local, el Reddis y el Reus en competicion oficial todo ello presidido por nuestro alcalde

Reportatges