Dimarts, 23 d'Abril de 2024

L'Ajuntament de Reus contractarà 80 persones en situació d'atur

Serà a jornada completa i amb una durada de 6 o 12 mesos

04 de Setembre de 2019, per Alba Cartanyà
  • El regidor d'Ocupació de l'Ajuntament de Reus, Daniel Rubio

    Alba Cartanyà

L'Ajuntament de Reus té previst contractar un total de 80 persones en situació d'atur que s'incorporaran a diversos departaments municipals. Els contractes tindran una durada de 6 o de 12 mesos i seran tots a jornada completa. Aquesta iniciativa està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, i contempla dos programes diferents: Treball i Formació, destinat a persones en situació d'atur, i Garantia Juvenil, orientat a joves que no estudien ni treballen.

Treball i formació

Aquesta proposta contempla la contractació de 70 persones en situació d'atur, a jornada completa per 6 o 12 mesos. La convocatòria d'enguany va adreçada a quatre perfils: persones en situació d'atur de llarga durada (en risc d'exclusió social) preferentment més grans de 45 anys, persones a l'atur beneficiàries de la renda garantida de ciutadania, dones en situació d'atur de llarga durada (en risc d'exclusió social) preferentment més grans de 52 anys i dones a l'atur víctimes de violència de gènere. 

Garantia Juvenil 

L'Ajuntament contractarà un total de 10 joves d'entre 16 i 30 anys que no estudien ni treballen, inscrits al programa europeu de Garantia Juvenil. L'objectiu, segons el consistori, és "facilitar la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora". Aquests contractes seran de treball en pràctiques a jornada completa i per 6 mesos. 

Augmenta la contractació

El regidor d'Ocupació de l'Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, indica que "la principal novetat és la xifra: la més alta en els darrers anys". Destaca que l'any 2017 es van contractar 62 persones i enguany l'oferta se situa en 70, pel que fa al programa de Treball i Formació. Rubio assegura que l'Ajuntament començarà "en breus" la selecció dels 80 perfils professionals. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics