Dimarts, 01 d'Octubre de 2024

Inscripcions obertes per a la sisena edició del Curs de líders d’alt rendiment de la Cambra de Comerç

07 d'Octubre de 2019, per Redacció
  • Una imatge de l'exterior de la Cambra de Comerç

    Reusdigital.cat

La Cambra de Comerç de Reus ha obert les inscripcions per a la sisena edició del Curs de líders d’alt rendiment, que es desenvoluparà al mes de novembre sota la coordinació del consultor i formador en l’àmbit dels recursos humans Xavier Blanco. En el marc d’aquest curs, la Cambra ha organitzat el dia 2 d’octubre una classe magistral de presentació dels principals continguts i objectius del curs.

L’itinerari formatiu preveu sis mòduls centrats en les habilitats essencials del lideratge d’equips, i en la sessió de presentació s’ha exposat el qüestionari MBM, que permet conèixer les preferències de les persones participants. Segons Blanco, aquest qüestionari és una eina transversal que ajuda a descobrir molts aspectes sobre la personalitat a partir de les quals es poden treballar les habilitats per assolir un bon lideratge.

Les sis habilitats bàsiques que es proposa analitzar durant el curs són la comunicació, el lideratge, la interdependència, la gestió de conflictes, l’anàlisi i presa de decisions i la capacitat d’influència. Blanco explica que una persona líder ha de ser un 'coach', que ha de conèixer-se a si mateix i conèixer molt l’equip amb el qual treballa, “i això vol dir escoltar molt i adaptar-se a les diferents situacions que es vagin originant: ha de saber guiar i tenir cura de l’equip”, afegeix Blanco.

Els principals avantatges que pot aportar un bon lideratge a una empresa o equip serien, segons el coordinador del curs, la millora de l’eficiència de l’equip i fer-lo créixer i potenciar-ne les capacitats. “No saber portar un equip pot portar a perdre oportunitats, a no fer que l’equip es potenciï, a quedar-se estancats i, en definitiva, a perdre eficiència i productivitat”, conclou Blanco.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges