Diumenge, 21 de Juliol de 2024

Torna l'espectacle de serrar les cames a la Vella Quaresma

27 de Febrer de 2020, per Redacció
  • Una imatge d'arxiu del moment en què se serra una cama a la Vella Quaresma

    Reusdigital.cat

  • El cartell d'enguany

    Cedida

Els escolars de Reus reprenen aquest divendres l'activitat de serrar setmanalment una cama a la Vella Quaresma, un programa promogut per les regidories de Cultura i Política Lingüística i Educació, pensat per tal de preservar i continuar les celebracions del calendari festiu tradicional. La primera cama la serraran el regidor de Cultura i Política Lingüística i d'Educació, Daniel Recasens, acompanyat de la il·lustradora d'enguany de la Vella Quaresma, Clara Madurell.

L'activitat està adreçada als xiquets i xiquetes de la ciutat i es repeteix cada divendres a partir de les 10 del matí a les Peixateries Velles. Aquest any, al voltant de 2.500 nens i nenes d’ escoles i llars d'infants se sumaran a la proposta festiva. Cal recordar que la darrera cama se serra el dimecres de la Setmana Santa, el dia 8 d'abril, a les 12, en un espectacle obert a tota la ciutadania.

L'espectacle que es fa cada divendres de la Quaresma està protagonitzat per Xavi Picarols, que interpreta el personatge del 'Carni', el protagonista del Carnaval que no es resigna a la realitat que la festa s'ha acabat i que no tornarà fins l'any vinent.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

vella quaresma reus reusdigital 2020

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges