Diumenge, 21 de Juliol de 2024

Tallen la primera cama de La Vella Quaresma

28 de Febrer de 2020, per Redacció
  • Aquest divendres s'ha tallat la primera cama de La Vella Quaresma

    Cedida

Els escolars de la ciutat han reprès aquest divendres l'activitat de serrar setmanalment una cama a la Vella Quaresma, un programa promogut per les regidories de Cultura i Política Lingüística i Educació, pensat per tal de preservar i continuar les celebracions del calendari festiu tradicional.

L'activitat està adreçada als xiquets i xiquetes de la ciutat i la primera sessió ha estat protagonitzada per Clara Madurell, autora de la il·lustració de la Vella Quaresma d’enguany, i el regidor de Cultura i Política Lingüística i Educació, Daniel Recasens. 

En aquesta primera sessió hi ha participat les escoles Els Ganxets, Maria Cortina, Eduard Toda i Maria Rosa Molas. Aquest any, més de 2.500 nens i nenes d’ escoles i llars d'infants s'han sumat a la proposta festiva.

L'espectacle que es fa cada divendres de la Quaresma a les Peixateries Velles està protagonitzat per Xavi Picarols, que interpreta el personatge del 'Carni', el protagonista del Carnaval que no es resigna a la realitat que la festa s'ha acabat i que no tornarà fins l'any vinent.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges