Dimecres, 24 de Juliol de 2024

Onolfo envia un nou emissari per mirar de reunir-se amb l'Ajuntament

Diu haver-se esperat una hora i mitja a l'exterior del consistori fins que ha pogut parlar amb el regidor Cuerba.

11 de Març de 2020, per Marc Busquets
  • El nou col·laborador d'Onolfo respon al nom de Dale Funk

    Cedida

El propietari del CF Reus, Clifton Onolfo, ha enviat un nou emissari al Baix Camp per mirar de preparar el terreny i demanar una reunió amb l'Ajuntament. El col·laborador del nord-americà respon al nom de Dale Funk, i ha estat fent piulades durant les últimes hores, en què se'l veu a Salou o a l'exterior de l'estadi. A banda, i al costat d'un dels advocats de l'empresari de Florida, aquest dimecres a la tarda ha intentat sense èxit fixar una cita amb els representants del govern reusenc. "No s'han volgut reunir amb nosaltres. La nostra voluntat és la de tirar el club endavant, i en part la seva viabilitat dependrà de si l'Ajuntament vol o no tenir futbol de nivell a la ciutat", s'ha indicat des de l'entorn legal del titular de la SAE a Reusdigital.cat. 

Mentre els emissaris d'Onolfo s'han esperat (una hora i mitja, segons han revelat) a ser rebuts a l'exterior del palau municipal, aquests han assegurat que s'han trobat amb el regidor d'Esports, Josep Cuerba, i que hi han pogut parlar directament. "Ens ha dit que parlarà amb l'alcalde i que demà (dijous, per al lector) ens donaran una resposta", s'ha apuntat. Fonts municipals han declinat fer cap declaració al respecte. 

Finalment, els col·laboradors del propietari del CF Reus han assegurat que han estat en contacte amb l'adimistrador concursal de la SAE i que "la seva intenció és tirar endavant l'entitat, tot i que no sigui fàcil". Les fonts properes a Onolfo consultades per aquest mitjà han revelat que aquest té previst viatjar "aviat" al Baix Camp. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (5)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Pedro  28 de Març de 2020

Ver para creer.

No, si al final de todo, después de todo lo que ha sucedido con el CF Reus, el CF Reus, será uno los pocos clubs privilegiados que podrá competir la próxima temporada en segunda división A, esto solo puede ocurrir en Reus...

Perry  27 de Març de 2020

Un cop de sort en el CF Reus, qui ho diria.

Com tots podem veure, a dia d'avui, per la situació de gravetat que es viu en tots els estaments, i entre ells el esport, ha provocat que la majoria de clubs, sino tots, están en una situacio finançera bastant critica, tret del CF Reus, que com que no ha competit, no te despeses considerables com altres clubs, es mes, depen com es miri, el CF Reus a dia d'avui, es un dels pocs clubs de futbol que te una situacio finançera mes estable que els demes clubs, degut als deutes i despeses que han estalbert per aquesta temporada, no seria gens extrany que el CF Reus fos un dels pocs equips que podrá fer front al temporal finan´´çer que esta a la cantonada, i qui sap si finalment es un dels pocs equips que pot jugar ja no a segona B, sino a segona A, per la situacio d'estabilitat que te a dia de avui en comparació a altres clubs, "¿com en saben aquests americans?" oi?

juan  14 de Març de 2020

que no queremos ningún acuerdo

que no señor Dierisi que el Reus ya es historia, que se fini, que no le queda nada de nada, si es una lastima pero es así res de res, nada de nada se ha acabado en fútbol profesional, lo que tiene que hacer nuestro ayuntamiento es apoyar mas a nuestro centenario Reddis, esto si que se lo están currando, todo lo otro nada de nada

Dierisi  14 de Març de 2020

Un bon acord per tothom. Win Win.

Es molt probable, que al final s'acabi realitzan la famosa reunió entre els representants del Reus Cf, i el Ajuntament, ja que per parlar "no es perd res", i com que el Sr Alcalde de Reus, com alcalde te la funcio entre altres de defensar els interessos institucions de la ciutat com es el CF Reus, doncs ha de mirar pel bo i millor per una institucio centenaria i tant emblemática com es el Reus Deportiu Club de Futbol, quan el Sr Alcalde comprengui que tot plegat es un un gran benefici per Reus i per els ciutadans, donara una oportunitat a una posible negociacio pel be de "tothom" i quan dic Tothom es "tothom sense quedar ningú exclos".

Enric  12 de Març de 2020

Es un fantasma

Que personaje más peculiar, este pensaba que los perros se liavan con langonizas, sin un duro el fútbol está muerto y este personaje no tiene dinero seguro que lo que pretende es liar a nuestro ayuntamiento, el fútbol en Reus solamente lo representa nuestro centenario Reddis

Reportatges