Dimarts, 17 de Setembre de 2024

Relacions Cíviques continua el programa en línia de formació per a les entitats

Amb 'I ara què?', píndola sobre la millora individual i col·lectiva amb Irene Borràs

21 de Maig de 2020, per Redacció
  • La formació va a càrrec d'Irene Borràs

    Reus.cat

En el marc del cicle de píndoles de formació en línia per a entitats, organitzat des de la regidoria de Relacions Cíviques, aquesta setmana arriba el torn de la reflexió. Amb el títol, 'I i ara, què fem?', s'ofereixen a tots els ciutadans unes pautes per continuar enfortint a les associacions i les entitats de la ciutat. La formació va a càrrec d'Irene Borràs, economista i experta en direcció i gestió d'entitats no lucratives.

Després de dos mesos de confinament i amb moltes incerteses, la població segueix trobant-se en un estat incert. En la xerrada, Borràs convida a la reflexió sobre què es pot fer tant d'una manera col·lectiva com individual, com es reprèn el dia a dia i també ofereix unes pautes de com posar en marxa de nou l'entitat. El primer que es recomana és dedicar un temps a pensar i, en aquest sentit, es convida a fer un primer pas entre les juntes directives de cada entitat per marcar les urgències i les accions que cal emprendre per no aturar del tot l'activitat o la connexió amb el ciutadà o els socis. Per Borràs és important definir responsables i fixar un calendari de treball.

La formació està encaminada a mostrar com la situació actual pot ser una oportunitat per replantejar activitats i fer programació d'activitats per a menys quantitat de persones. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges