Dijous, 12 de Setembre de 2024

FCC i Valoriza es presenten a la licitació del contracte de la brossa

13 d'Agost de 2020, per Redacció
  • Un camió del servei de la brossa, a Reus

    Reusdigital.cat

Les empreses Fomento de construcción y contratas (FCC) Medio ambiente i Valoriza servicios ambientales s'han presentat a la licitació del servei de la brossa de Reus, segons avança aquest dijous el 'Diari Més'. La primera és l'actual prestadora del servei, ara per ara sotmès a una pròrroga. Valoriza servicios ambientales va guanyar el concurs pel gruix del projecte de reforma i millora de la Boca de la Mina, on du a terme una sèrie de treballs al passeig i al futur parc de les Olors. 

Cal recordar que aquesta és la segona licitació del contracte de recollida de residus a la capital del Baix Camp, perquè la primera va ser impugnada (en alguns punts) per algunes de les empreses que es van presentar al concurs. El cas és que el Tribunal català de contractes del sector públic, el TCCSSP, va tombar els recursos que es van presentar a excepció d'un dels punts, raó per la qual el plec es va haver de modificar i sotmetre de nou a l'aprovació del plenari municipal (el passat juny) abans de licitar altre cop. 

S'entra, en conseqüència, en un període d'anàlisi i avaluació de les propostes presentades ara. El contracte ha passat dels 13,2 als 13,7 milions d'euros anuals, i l'acmulat en els 10 anys previstos de durada sense dret a pròrroga s'eleva als 149 milions. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Enric  13 d'Agost de 2020

Cuidadinnnn

Después del desastre en el contrato actual de FCC se supone que aunque se hayan presentado en la licitación no aceptaremos su concurso y nos decantarnos por la otra parte

Reportatges