Divendres, 18 d'Octubre de 2024

Bones sensacions del Reus Deportiu Miró en l'inici de l'OK Lliga

Els roig-i-negres guanyen per 6 gols a 2 al Noia Freixenet en el primer partit de la competició domèstica

27 de Setembre de 2020, per Josep Gallofré
  • Un instant del partit entre el Reus Deportiu i el Noia Freixenet

Andreu Rauet

Bon inici del Reus Deportiu Miró a l'OK Lliga, que ha vençut al Noia Freixenet per 6 gols a 2. Un partit on els roig-i-negres sempre han anat per davant en el marcador, han mostrat bones sensacions i han demostrat una gran efectivitat en els tirs de falta directa.

Primera part plàcida per al Reus Deportiu Miró que ràpidament ha situat el 3 a 0 a l'electrònic i ha jugat amb comoditat. Just iniciar-se el partit, el visitant Esteller ha vist una targeta blava que ha provocat la falta directa. Marc Julià no ha perdonat i ha marcat l'1 a 0. Un minut després, i gairebé sense que el Noia hagi digerit el gol en contra, Julià ha tornat a transformar una falta directa.

La imatge tova del Noia Freixenet en defensa provocava que el Reus jugués amb tranquil·litat, malgrat que ofensivament els homes de Ferran López donaven més d'un ensurt a Càndid Ballart. En el 5' Xavi Costa ha fet despertar el porter roig-i-negre i, tres minuts després, el mateix Costa ha fet lluir de nou a Ballart. El partit entrava en una dinàmica molt ofensiva, on cap dels dos equips necessitava la totalitat dels segons de possessió per arribar a porteria.

El Noia Freixenet ho seguia intentat, però sense encert, davant d'un Reus ben situat sobre la pista i molt intens, amb una forta pressió que no deixava pensar als jugadors visitants. Al minut 11 ha arribat el 3 a 0, quan Romà Bancells ha superat la pressió a mitja pista i ha entrat amb molta facilitat per batre Martí Zapater.

La rapidesa dels gols ha deixat tocat el Noia, que amb el pas dels minuts ha intentat recuperar les bones sensacions. Així, després de diversos intents clars, els visitants han aconseguit retallar distàncies. Al 19', Adrià Ballart ha col·locat perfectament la bola per fer el 3 a 1. Amb el gol, els visitants s'han encoratjat i han intentat retallar distàncies amb un joc descarat i intentant sortir al contraatac. Càndid Ballart ha salvat en més d'una ocasió el 3 a 2 i el Reus ha aconseguit, no sense patir en més d'una ocasió, marxar al vestidor amb l'avantatge de dos gols.

La segona part ha començat moguda al Palau d'Esports. Al 28' Romà Bancells ha vist la targeta blava i el Noia ha llençat la falta directa al pal. Al mateix minut, i quan el Reus estava amb un jugador menys, Àlex Rodríguez ha fet el 4 a 1 amb una excel·lent jugada individual. De nou, els homes de Jordi Garcia s'han sentit còmodes i han recuperat les bones sensacions dels minuts inicials del primer temps.

El Reus ha aportat un punt de calma amb el resultat a favor, amb la intenció de mantenir la bola i fer llargues possessions. El Noia, per la seva part, no es rendia i al 34' ha obtingut el seu premi. Roc Pujadas ha pres la cartera a Raül Martín al mig de la pista i ha batut a Ballart per fer pujar el 4 a 2 a l'electrònic.

El Noia ha despertat i s'ha esperonat per retallar distàncies. Al 37' un tir d'Esteller ha anat de ben poc d'entrar al fons de la xarxa i, poc després, Adrià Ballart ha tornat ha fet lluir el porter reusenc. Els visitants intentaven sorprendre a Càndid Ballart amb atacs curts, mentre que el Reus ho feia amb accions llargues per guanyar temps. Al 44', el Noia ha pogut retallar distàncies, però Pol Manrubia no ha transformat la falta directa.

En el 46' el Reus gairebé ha sentenciat el partit amb el 5 a 2, obra d'Álex Rodríguez. Un minut després, Manrubia ha tornat a errar una falta directa davant de Ballart, que aquest diumenge al vespre ha ofert un gran repertori d'aturades. El Noia ha jugat els darrers minuts amb superioritat sobre la pista, però sense la possibilitat de maquillar el marcador. Al 50' Raül Marín s'ha unit a la festa i ha marcat el sisè en una falta directa que ha resolt d'una forma exquisida.