Dilluns, 26 d'Agost de 2024

L'Ajuntament de Cambrils ajorna dos concerts i un espectacle teatral per la pròrroga de les restriccions

13 de Novembre de 2020, per Redacció
  • Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach, en una imatge promocional

    Cedida

El departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils ha ajornat dos concerts i un espectacle teatral a causa de la pròrroga de 10 dies més de les restriccions que afecten als equipaments culturals. La programació a partir del 24 de novembre es manté a l'espera de noves instruccions del Procicat.

Les activitats ajornades són els espectacles d'Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach i Txema Màgic previstos per aquest diumenge 15 de novembre, i el concert inaugural de la Mostra de Jazz i Blues que havia de tenir lloc a la Cripta de l'Ermita el diumenge 22 de novembre.

Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach presentaran el seu nou disc 'A solas' el diumenge 13 de desembre a dos quarts de 8 del vespre a la Cripta de l'Ermita. L'actuació, inclosa al cicle de la Cripta de l'Ermita i al festival Accents, s'emmarca en l'especial 'Som flamencs. Les entrades es poden comprar al preu de 10 euros al web www.entradium.com.

Txema Màgic actuarà el 20 de desembre a les 12 hores a la Vil·la romana de la Llosa. Amb 'Txema, the postcard', una barreja de mim, clown i màgia, es tancarà 'Diumenges al Teatre'. L'entrada és gratuïta amb reserva al Centre cultural al correu electrònic cco@cambrils.org o per telèfon al 977369060 (cal identificar-se amb nom, cognoms i número de telèfon).

Per altra banda, properament s'anunciarà la nova data del concert de Manel Fortià Trio featuring Marco Mezquida. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics