Dijous, 15 d'Agost de 2024

Cambrils preveu una línia d'ajuts directes a establiments afectats per la pandèmia

Cadascun dels sol·licitants podrà rebre un màxim de 1.000 euros

19 de Novembre de 2020, per Redacció
  • Cartell de la línia d'ajuts

    Cedida

El departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils preveu obrir una convocatòria d'ajuts directes per a establiments ubicats al terme municipal que van haver de tancar temporalment o que van veure reduïda la seva activitat de manera significativa, com a conseqüència de les mesures establertes en el marc de l'estat d'alarma decretat al mes de març per fer front a la pandèmia.

Les bases, aprovades en junta de govern el 13 de novembre, s'han publicat avui al BOPT i es poden consultar des d'aquest enllaç. El termini per presentar les sol·licituds començarà l'endemà de la publicació al BOPT de la convocatòria i fins a la data establerta en la mateixa. Les persones interessades hauran d'omplir la sol·licitud que trobaran en aquest enllaç i aportar el certificat actualitzat de situació censal que indiqui l'activitat econòmica amb la data d'alta, el domicili fiscal i l'adreça del local on es desenvolupa l'activitat.

El regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein, ha explicat que l'objectiu d'aquestes subvencions de l'Ajuntament, que complementen les d'altres administracions, és donar suport a les empreses més perjudicades per contribuir al manteniment del teixit comercial local i reactivar l'economia del municipi. Les ajudes s'adrecen a persones autònomes o empreses de fins a 10 persones treballadores, que duguin a terme la seva activitat en establiments oberts al públic ubicats al municipi de Cambrils, i que van haver de tancar les portes per l'estat d'alarma decretat el mes de març.

Les ajudes van destinades a pagar les despeses corrents vinculades a l'activitat habitual que es van haver d'assumir malgrat el tancament obligatori o la reducció en el volum de negoci, com ara les quotes d'autònoms, els serveis i subministraments bàsics, els costos laborals i el lloguer. Altres conceptes també inclosos a les bases són les despeses de material per l'adequació de locals i terrasses en relació al compliment de les mesures sanitàries, l'adquisició d'equips i material de protecció, i actuacions per la creació i implantació de sistemes de venda on-line i la seva logística. En total l'Ajuntament destinarà 200.000 euros del pressupost a aquestes ajudes i cada sol·licitant podrà rebre un màxim de 1.000 euros segons els conceptes subvencionats.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges