Dilluns, 05 d'Agost de 2024

El PSC demana repetir l'estudi de viabilitat de la nova piscina municipal perquè 'no és real i està mal fet'

25 de Novembre de 2020, per Redacció
  • Andreu Martín, durant la roda de premsa

    Cedida

El PSC de Reus ha registrat diverses al·legacions en referència a la construcció del centre aquàtic i de fitness aprovat pel govern municipal. Segons el partit socialista, l'estudi de viabilitat "no és real, està mal fet i cal repetir-lo". El seu portaveu, Andreu Martín, ha assegurat en roda de premsa que "es tracta d'un estudi orientat al resultat desitjat, sense analitzar opcions ni valorar quina és la que més li convé a la ciutat". Per Martín, significa que l'objectiu del centre aquàtic i de fitness "ja estava definit abans de fer l'estudi". "Tot fa pensar que no és el govern qui l'ha decidit, sinó que més aviat sembla que algú de fora ha dit com el vol". En aquest sentit, el partit socialista no permetrà que "l'Ajuntament faci la inversió i sigui l'empresa privada qui decideixi com ha de ser la nostra piscina municipal i, al damunt, se'n beneficiï".

Les al·legacions presentades fan referència al fet que, segons el PSC, la demanda d'ús "no està correctament fonamentada". Per aquest motiu, el partit polític demana que es realitzi una nova enquesta actualitzada als usuaris. Així mateix, demanen que se subroguin els preus actuals de les quotes al nou equipament. Pel que fa a qüestions de sostenibilitat, des dels socialistes es creu que "no està justificat" l'impacte ambiental que suposarà la posada en funcionament de l'equipament.

En referència a la gestió econòmica, sol·liciten saber quin tipus d'empresa s'hi podrà instal·lar i qui ingressarà els beneficis de la concessió. Les preguntes també fan referència als preus públics, per tal que "l'Ajuntament treballi perquè estiguin a l'abast de tota la ciutadania". El PSC també vol saber sobre aspectes relacionats amb la definició de projecte, com ara plantejar una piscina de 50 metres perquè s'hi pugui competir o la previsió d'aparcament. En darrer terme, les al·legacions tracten el tema del personal, ja que l'estudi no concreta si serà de nova contractació o hi haurà subrogació de personal de l'empresa municipal RELLSA.

El grup municipal socialista reclama que el govern, d'acord amb totes aquestes al·legacions presentades, repeteixi l'estudi i posposi la construcció del projecte. "Cal basar el projecte en el què vol i necessita la ciutat, no el que vol una empresa privada", exclama Martín. El portaveu socialista demana que es tingui en compte l'opinió de tos els actors implicats del sector esportiu i s'enceti un procés de de diàleg, que també tingui en compte les aportacions de l'oposició. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

enric  25 de Novembre de 2020

nada de nada

la que tenéis que hacer es dedicar el tiempo a otros menesteres y dejaros de chorradas de piscinas que ya esta bien lo mal que lo estáis gestionando todo, hacer cosas con mas visión y que no sean competencia hacer si tenemos las ideas iluminadoras que para esto se cobra un buen pastón

Reportatges