Dilluns, 15 de Juliol de 2024

El CN Reus Ploms engega un programa solidari de recollida de roba i material esportiu

Les aportacions són obertes a tothom

25 de Gener de 2021, per Redacció/ M.B.
  • Cartell del programa 'El plomista solidari'

    Cedida

El CN Reus Ploms ha fet una crida a la solidaritat per tal que qui ho vulgui lliuri roba, sabatilles i material esportiu que no usi. En el marc del programa 'El plomista solidari', el club té previst entregar tot allò que reculli a entitats i associacions del teixit social. Tot plegat, s'ha explicat als perfils de la xarxa dels Ploms, "per tal que tothom tingui l'oportunitat" de gaudir del necessari per a la pràctica esportiva en un context tan delicat com és l'actual, a causa de la covid-19. 

'El plomista solidari' és un projecte obert a tothom, no només als socis i als atletes del Ploms, i es mantindrà actiu d'ara en endavant. L'objectiu és el de potenciar "el valor de la solidaritat" a través també del lliurament d'altres objectes, com contes, jocs de taula, i joguines. "Fes-te donant i penja't la medalla a la solidaritat", s'anima des del club. 

Un jurat format per integrants de la junta directiva del CN Reus Ploms, "personalitats convidades" i els professionals de l'entitat determinarà a quines entitats i associacions es lliurarà el que es reculli. En aquesta línia, això sí, s'ha avançat que les organitzacions destinatàries del material seran, "preferiblement, d'àmbit local i comarcal". 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges