Dimecres, 04 de Setembre de 2024

El Port allarga fins a l'octubre el termini de presentació al IX Premi d'Investigació

Vencia aquest gener, però s'ha decidit prorrogar a causa de la situació epidemiològica

27 de Gener de 2021, per Redacció
  • Part del cartell del premi

    Cedida

L'Autoritat Portuària ha decidit prorrogar el termini de presentació al IX Premi d'Investigació Port de Tarragona fins a l'octubre, arran de les circumstàncies actuals de la pandèmia i la restricció de mobilitat.

En principi, el termini finalitzava aquest mes de gener, després que l'Autoritat Portuària convoqués el premi al maig de 2020. Ara però, les propostes es poden presentar fins al 29 d'octubre de 2021. Les bases es poden consultar aquí.

El premi està dotat amb 6.000 euros i és en format projecte de recerca, al qual poden optar totes aquelles propostes de treball en el camp de les ciències humanes, prioritàriament en l'àmbit de la història, referides al Port de Tarragona o a la seva àrea d'influència.

L'Autoritat Portuària de Tarragona convoca aquest certamen des de l'any 2004 amb l'objectiu de fomentar la investigació i els estudis sobre el Port de Tarragona i el seu entorn més immediat. En els darrers anys, l'Arxiu del Port ha posat a disposició de les persones investigadores algunes de les sèries documentals més cabdals dels fons que custodia, que es poden consultar en línia a través de la pàgina web del Port de Tarragona.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics