Dijous, 05 de Setembre de 2024

Investiguen la col·locació de llaços-trampa al parc Riuclar per matar gats

05 de Febrer de 2021, per Redacció
  • Els efectius del Seprona han trobat gats morts al parc Riuclar de Tarragona

    Guàrdia Civil

El Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil de Tarragona investiga la mort intencionada de diversos exemplars de gats que s'han produït en una zona arbrada adjacent a l'ermita de la Dolorosa de parc Riuclar de Tarragona. Els fets investigats es remunten a dissabte passat quan la Guàrdia Civil, a través de diversos veïns de la zona, va tenir coneixement de la col·locació de llaços-trampa per a la captura d'animals.

En tenir coneixement dels fets, efectius del Seprona es van desplaçar fins a la zona en qüestió i, després de realitzar un reconeixement, van descobrir diversos cadàvers de felins, en diferents estats de descomposició, que es trobaven atrapats en llaços-trampa col·locats expressament, per a la captura indiscriminada de qualsevol tipus d'animal que passés per la zona; algunes d'aquestes trampes encara disposaven d'esquer amb l'objectiu d'atraure els animals.

Per aquest motiu, el Seprona està investigant l'autoria en la col·locació descontrolada i massiva d'aquestes trampes, intensificant la vigilància d'aquesta i altres zones.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics