Dimarts, 23 de Juliol de 2024

Cinc plans per a un bon cap de setmana de març

Els concerts de Suu i Monica Green, un taller de sexualitat i un espectacle a Riudoms amb el mag Lari, entre les propostes més destacades

05 de Març de 2021, per Redacció
  • Una imatge promocional de Suu, que divendres serà en concert al Fortuny

    Cedida

Com cada cap de setmana, des de Reusdigital.cat ens hem proposat contribuir a fer del vostre temps lliure quelcom divertit. Estimats amics i lectors, agafeu l'agenda que per endavant teniu tres dies amb diverses propostes d'oci i lleure. 

Comencem!

1. Taller 'El plaer és meu'

Comencem amb un taller adreçat a noies a partir de 14 anys, que tindrà lloc el divendres a la tarda via Zoom. S'hi parlarà del plaer sense tabús, del dolor, del desconeixement, de la manca de desig o del tedi, experiències molt comunes. Joguines i consells per conèixer el cos i explorar al màxim el plaer són altres dels continguts que s'abordaran en una iniciativa de franc, per a la qual cal tramitar la inscripció prèvia aquí.

2. Suu, en concert al Fortuny

Divendres, a dos quarts de 9 del vespre i al Teatre Fortuny de Reus hi actua una de les revelacions actual de la música del país: Suu. La jove pujarà a l'escenari per interpretar els temes del seu disc 'Ventura'. 

Les entrades, entre 18 i 20 euros, es poden comprar aquí.

3. 'Una nit amb el mag Lari' a Riudoms

El casal riudomenc acull, el dissabte 6 de març a les 5 de la tarda, l'espectacle 'Una nit amb el mag Lari'. Les entrades, que tenen un preu de 16 euros, es poden comprar aquí.

4. Monica Green, al Bartrina

Dissabte a les 8 del vespre i al Teatre Bartrina s'hi viurà una nit de blues i soul amb molt de ritme. La intèrpret hi presentarà el seu nou espectacle, una recopilació de temes dels principals èxits de la música negra dels ‘60, ‘70 i ‘80, que han passat a la història i que formen part de la seva vida.

Una nit plena de sorpreses i bona música on ens contagiarà de la seva força i ímpetu sobre l’escenari.

El preu de les entrades és de 15 euros (si es compren de manera anticipada) o 17, a taquilla. 

5. 'Grease', a la sala Santa Llúcia

Diumenge 7 de març, a les 7 de la tarda, la sala Santa Llúcia de Reus acull el musical 'Grease'. Producció dirigida per Martí Guarch, amb 20 joves artistes a escena, la versió de teatre musical recorda moments col·lectius de la pel·lícula amb John Travolta i Olivia Newton-John. Un musical on el Broadway jazz i el moviment hi prenen un gran protagonisme.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges