Dijous, 22 d'Agost de 2024

Un accident entre tres camions i un turisme a Vinyols i els Arcs causa quatre ferits

El xoc ha implicat un tràiler, una camioneta, un camió de runa i un cotxe

15 de Març de 2021, per ACN/ Redacció
  • Un dels vehicles implicats en l'accident s'ha enfilat a la mitjana de l'autovia

    ACN

Un accident entre tres camions i un turisme a l’autovia A-7 ha provocat aquesta tarda quatre ferits a Vinyols i els Arcs (Baix Camp). El xoc ha tingut lloc a poc abans de dos quarts de 6 i ha implicat un tràiler, un camió de runa (que s’ha enfilat damunt la mitjana) un camió lleuger i un turisme.

Els Bombers de la Generalitat hi han enviat quatre dotacions, que han hagut de fer maniobres d’assistència sanitària, han desconnectat les bateries i han netejat la calçada de la runa.

Una motorista es mor a la C-31B

A banda, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que aquesta tarda s’ha registrat un sinistre viari mortal a la carretera C-31B, a l’altura de Tarragona en sentit Salou. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís cap a dos quarts de 7.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït la sortida de via d’una motocicleta. Com a conseqüència de l’accident, la conductora i única ocupant del vehicle s'ha mort. Arran de la incidència s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics