Dimarts, 13 d'Agost de 2024

L'Arxiu del Port organitza el taller 'Documentant un documental: el rerefons d'una investigació'

Es farà en tres sessions, els dies 13, 15 i 20 d'abril

07 d'Abril de 2021, per Redacció
  • Cartell de l'activitat

    Cedida

Aquest mes d'abril l'Arxiu del Port de Tarragona proposa un taller virtual i gratuït sota el títol "Documentant un documental: el rerefons d'una investigació". L'objectiu del taller és donar a conèixer la tasca de documentació i investigació que hi ha darrere d'un documental o programa televisiu amb contingut històric. A la vegada es mostrarà la importància de la documentació d'arxiu per a explicar històries passades i mantenir viva la memòria i el record.

El taller anirà a càrrec de tres professionals del tema. Per una banda, la historiadora i documentalista, Maribel Serra, per altra el també historiador i documentalista Josep Maria Castellví i, finalment el director, guionista i productor, Lluís Jené.

La durada del taller serà de cinc hores repartides en tres sessions. La primera sessió serà el dimarts 13 d'abril, de 5 a dos quarts de 7 de la tarda, la segona trobada es durà a terme el dijous 15 d'abril també de 5 a dos quarts de 7 de la tarda i, finalment, la darrera sessió serà el dimarts 20 d'abril de 5 a 7 de la tarda. Les persones interessades poden fer la inscripció omplint el formulari d'aquest enllaç

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges