Dilluns, 16 de Setembre de 2024

Martín carrega contra 'Reus horitzó 32': 'Servirà per cobrir l'expedient'

El portaveu socialista recorda que quan Pellicer va arribar a l'alcaldia 'va deixar en un calaix' el Pla estratègic de l'anterior govern

15 d'Abril de 2021, per Redacció
  • Martín, en una imatge d'arxiu, a la seu del PSC reusenc

    Reusdigital.cat

“Tal i com han estat actuant Junts per Reus, ERC i Ara Reus des que són al govern, ens resulta molt difícil creure que hi hagi una voluntat sincera d’impulsar un pla estratègic per definir el futur de la ciutat a deu anys vista”. El portaveu del PSC, Andreu Martín, ha expressat d'aquesta manera els seus "dubtes" en relació al projecte 'Reus horitzó 32', presentat el passat dimecres.

En primer lloc, ha dit, "perquè ve d’un govern que, des del primer dia, s’ha caracteritzat per la seva manca de lideratge i poca visió estratègica a l’hora de defensar els grans temes de ciutat. I un govern sense visió estratègica, difícilment podrà fer un bon pla estratègic”.

En segon lloc, Martín ha qüestionat "la voluntat d’implicar la ciutadania i tots els grups de l’oposició" al Pla estratègic. El líder del PSC ha manifestat que "aquest govern es caracteritza per no escoltar les persones, i actualment hi ha una distància abismal entre la seva gestió de ciutat i el que senten i volen molts reusencs". A banda, i per a Martín, "la majoria absoluta provoca un menyspreu constant cap els grups de l’oposició i totes les seves propostes. Per això, a aquestes alçades, dubtem que hi hagi una intenció real d’apropar-se als grups polítics i a tots els sectors de la ciutat".

De fet, ha reclamat que hi hagi una “corresponsabilitat real en l’elaboració del document, que no sigui un pla del govern, sinó un pla de tothom i que es treballi perquè tota la ciutadania se’l pugui sentir seu”. Per acabar, Martin ha qüestionat els 'tempos' del govern, tot posant de manifest que "els treballs per a l’elaboració d’un Pla estratègic s’han de posar en marxa quan un alcalde accedeix al govern, i aquest arribarà massa tard".

“A aquestes alçades ens fa pensar que el document servirà per cobrir l’expedient davant un compromís adquirit i, fins i tot, com una eina de propaganda electoral més que no pas un autèntic document per definir el futur de la ciutat”, ha assenyalat el portaveu socialista, qui ha recordat que quan Pellicer va accedir a l’alcaldia "es va trobar amb un Pla estratègic fet per l’anterior govern i el va deixar aparcat en un calaix, així com també la vicealcaldessa Noemí Llauradó, que coordina aquest projecte i que, en cinc anys de govern, no ha donat compte de la gestió del pla estratègic vigent".

Tot i així, Martín s’ha mostrat disposat "a treballar i a aportar el màxim de propostes perquè quedi ben definit el Reus del futur que volem". 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

J. A. Carricondo  15 d'Abril de 2021

A banda de les crítiques...

Sempre és bo fer crítiques positives però cal aportar idees per veure que es treballa per tothom!

Reportatges