Dissabte, 03 d'Agost de 2024

Millora de la carretera TV-3223 entre Pradell de la Teixeta i la Torre de Fontaubella

S'han invertit 1,9 milions en actuacions a aquesta via de la de la xarxa de la Diputació

16 d'Abril de 2021, per Redacció
  • La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha visitat les poblacions unides per la carretera

    Cedida

La carretera TV-3223 entre Pradell de la Teixeta i la Torre de Fontaubella, que forma part de la xarxa viària de la Diputació de Tarragona, ha estat objecte d'una profunda remodelació que n'ha millorat la seguretat, amb un impacte mínim sobre el paisatge. La presidenta de la institució supramunicipal, Noemí Llauradó, ha conegut sobre el terreny la millora d'aquesta via, durant la visita que, aquest passat dijous a la tarda, ha efectuat a aquests dos municipis del Priorat.

L'obra, pressupostada en 1.933.000 milions, ha permès eixamplar la calçada de la TV-3223 al llarg de gairebé 5 quilòmetres. També s'hi han fet cunetes transitables, s'han eixamplat dos ponts existents i s'ha millorat el traçat en els revolts considerats perillosos per a la circulació.

Després de la visita a diversos trams d'aquesta carretera, Llauradó ha recorregut diferents espais de les dues localitats on s'han efectuat obres amb l'ajut de la Diputació. Ho ha fet acompanyada de de la diputada delegada del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació, Marta Blanch; del diputat delegat d'Oficina Tècnica i Projectes i Obres, Carles Pellicer; de l'alcalde de la Torre de Fontaubella, Albert Sabaté, i de l'alcaldessa de Pradell de la Teixeta, Lourdes Aluja, a més d'altres representants municipals.

A la Torre de Fontaubella, han conegut de prop els treballs d'adequació d'una finca com a aparcament municipal i el projecte de pavimentació i serveis del carrer de la Plana. I a Pradell de la Teixeta, han visitat les obres ja realitzades a la plaça de les Escoles i al carrer de les Eres, així com els projectes del carrer de la Font i del magatzem municipal. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges