Diumenge, 15 de Setembre de 2024

Onze instituts i vint empreses, a la 3a Fira FP Dual de la Cambra

S'organitza en format virtual el dimarts 4 de maig

29 d'Abril de 2021, per Redacció
  • La fira inclou activitats virtuals, com tallers i taules rodones

    Cedida

La Cambra de Comerç de Reus, amb el suport de la Cámara de España, el Fons Social Europeu i la Fundació Bertelsmann, organitza de cara al dimarts 4 de maig la 3a edició de la Fira d'FP Dual. 

El certamen s’organitza en format virtual atenent les restriccions que imposa la pandèmia, "però aquest fet no serà un obstacle per aconseguir que el visitant conegui i reconegui, de manera àgil, diverses realitats vinculades a l’FP Dual, amb un programa paral·lel d’activitats que permet establir una relació directa entre totes les parts implicades", segons s'ha apuntat des de la corporació.

Hi seran presents, amb el seu propi estand virtual, 11 instituts representant a totes les comarques que formen part del territori de la corporació i també 20 empreses que disposaran del seu espai per presentar la seva activitat en aquest àmbit. També hi seran presents, per descobrir les línies estratègiques que segueixen en la promoció de l’FP Dual, els departaments d’Ensenyament del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Pel que fa al programa paral·lel d’activitats el visitant podrà assistir a les sessions 'Com incentivar a les Pimes a fer Dual' "per sensibilitzar a les empreses sobre el potencial d’aquesta modalitat formativa"; 'Que faig? Doncs....Faig Dual!', "per orientar alumnes i escoles cap a l’FP Dual"; una taula rodona que permetrà conèixer diversos casos d’èxit amb el testimoni d’alumnes dels instituts participants; i, finalment, la sessió pràctica 'Com comunicar eficaçment l’FP Dual des dels centres educatius' amb estratègies per millorar la comunicació en aquest àmbit.

El president de la Cambra de Reus, Jordi Just, ha destacat la importància de la convocatòria a l’hora de posar en valor l’FP DUAL i, de manera ben especial, als seus protagonistes. Per a Just, “el més enriquidor d’aquesta experiència és comprovar com el compromís amb l’FP DUAL que ha liderat la Cambra de Comerç, amb la complicitat d’altres actors entusiastes com la Fundació Bertelsmann, es materialitza en convocatòries on podem veure clarament els innegables avantatges d’aquesta modalitat formativa”.

Per la seva part en Francisco Belil, vicepresident de la Fundació Bertelsmann, ha assenyalat: “En aquest esdeveniment constatem la necessitat de seguir impulsant aquest model per dinamitzar l’ocupació juvenil i la competitivitat de les nostres empreses. Gràcies a la col·laboració d’organismes com la Cambra de Reus, facilitem a les pimes i gremis del territori la incorporació i formació d’aprenents per garantir una millor inserció laboral”.

Les inscripcions per participar a la fira, que es realitzarà en horari de matí, es poden formalitzar a la pàgina web de la Cambra www.cambrareus.org. Els expositors a l'esdeveniment són Arts Gràfiques Rabassa, Centre de Formació Cambrils, CINPASA-LIASA, Escola de Xinés Shu Xiang, Grup Arbó, Herència de Han Altés, La Guarimba, Mas Perinet, Més Salut i Treball, Nina Cosmètics, Ramón Bergadà, Viajes para ti, Xarol, Aclickcoches, Celler Carlania, Institut Terra Alta, departament d'Educació, Col·legi Maria Rosa Moles,  Institut d'Horticultura i Jardineria, INS Lluís Domènech i Montaner, Institut Baix Camp, Institut de Flix, Institut Gaudí, Institut Joan Guinjoan, Institut Martí l'Humà, Institut Priorat, Institut Josep Tapiró, Fundación Bertelsmann i Cambra de Comerç de Reus.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges