Diumenge, 14 de Juliol de 2024

Els Mossos detenen un home per un robatori en un local d'oci nocturn de Salou

03 de Maig de 2021, per Redacció
  • Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos

    Reusdigital.cat

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salou, com a presumpte autor d'un robatori amb força. Els fets van tenir lloc la matinada del mateix dijous, quan el propietari d'un local d'oci nocturn ubicat al carrer de Carles Buïgas de Salou va observar que la porta principal havia estat forçada.

De l'interior de l'establiment va trobar a faltar vuit ampolles de begudes alcohòliques, algunes plenes i precintades i d'altres pràcticament buides. En arribar al lloc, els agents van comprovar les imatges de les càmeres de seguretat i van reconèixer el lladre ja que la nit anterior s'havia vist implicat en una baralla.

Una patrulla de la Unitat de Seguretat Ciutadana que havia estat requerida per una discussió de parella en un domicili del carrer d'Osca, va comissar el mateix matí de dijous diverses ampolles d'alcohol. Els patrullers van decidir intervenir preventivament les ampolles atès que l'home no va acreditar la seva procedència i els va donar explicacions incongruents i contradictòries. Finalment, els agents van localitzar i detenir el lladre el passat dijous a Salou.

En el moment de la seva detenció encara duia la mateixa roba que també vestia en la baralla de la nit anterior i en el robatori amb força d'aquella matinada. El detingut, que acumula una desena d'antecedents policials per delictes contra el patrimoni, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges