Divendres, 12 de Juliol de 2024

Actes a Reus amb motiu del Dia mundial de les persones refugiades

16 de Juny de 2021, per
  • Portada del programa "Ni un pas enrere en la defensa del dret d'asil"

    Ajuntament de Reus

L'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals organitza diferents actes amb motiu del Dia Mundial de les persones refugiades, que es commemora el 20 de juny, en col·laboració amb la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat i amb l'associació Reus Refugi.

Juntament amb la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CCAR), l'Ajuntament organitza la campanya "Ni un pas enrere en la defensa del dret d'asil" amb actes que tenen lloc en diferents municipis de Catalunya, algun dels quals es podran seguir virtualment.

A Reus, s'ha programat la xerrada "Marcades pel gènere", sobre asil i gènere. Serà el dilluns 21 de juny a les 6 de la tarda al Casal de les Dones. Així mateix, el diumenge 20 de juny, a les 12 del migdia a la plaça Mercadal, en col·laboració amb Reus Refugi, està previst l'acte "Llibertat de moviment per a les persones refugiades i migrants", amb la lectura de textos amb testimonis de persones refugiades i demandants d'asil; i la lectura d'un manifest. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges