Dilluns, 12 d'Agost de 2024

Reusdigital.cat entrevista dones de la ciutat, aquest estiu

02 de Juliol de 2021, per
  • Alba Cartanyà entrevistes "Reusenques" al diari

    Reusdigital.cat

El mitjà de comunicació Reusdigital.cat encetarà, el proper diumenge, la secció Reusenques. Es tracta d'un espai coordinat per la periodista Alba Cartanyà en què entrevistarà veïnes de la ciutat de diversos àmbits, ja sigui del teixit productiu, cultural o social de la capital del Baix Camp. 

La primera reusenca entrevistada serà l'activista Berta Mascaró. És la presidenta de l'entitat H20 en defensa del col·lectiu LGTBI, i per Sant Pere ha estat l'encarregada de llegir el manifest corresponent. La secció s'allargarà tot el juliol i a l'agost, amb nous lliuraments setmanals. 

"Racons de Reus" i "Gent del barri"

A banda, el mitjà estrenarà aviat una nova secció, aquesta a càrrec de Marc Busquets. Racons de Reus mostrarà carrers i places pels quals passem dia rere dia però en els quals no sempre ens fixem. El periodista en destacarà curiositats, històries i anècdotes amb un lliurament a la setmana. 

Finalment, Reusdigital.cat recuperarà la sèrie de retrats Gent del barri, del passat estiu, en què es va donar veu a veïns de diverses zones del terme per tal que en fessin una anàlisi, tot recordant de passada experiències viscudes de la infància. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges