Dijous, 11 de Juliol de 2024

Primer acte pels 40 anys dels Xiquets al Bartrina

05 de Juliol de 2021, per
  • Una imatge de l'acte al Bartrina

    Xiquets de Reus

El Teatre Bartrina ha acollit el primer dels actes per celebrar els 40 anys de trajectòria dels Xiquets de Reus. Ha estat una trobada, s'ha apuntat des de la colla a la xarxa, plena de "records, inicis, anècdotes, esperança, present i futur". 

Més enllà dels pilars de la Festa Major, i de l'acte Xiquets 4.0. L'aniversari dels Xiquets de Reus, per endavant la colla castellera té previstes diverses iniciatives per posar en valor la seva història. 

Durant les festes del barri de Santa Anna, en uns dies, es pretén pintar un mural en alguna façana. Els Xiquets també han anunciat la celebració d'un sopar commemoratiu del 40è aniversari al voltant del 18 de novembre, data de fundació oficial de la colla. El programa d'activitats clourà per Sant Jordi de l'any que ve, el dia que va tenir lloc la primera actuació amb la camisa avellana. La intenció és oferir una actuació castellera de primer nivell i un concert de gran format a tota la ciutadania.

A més, vora la Diada del Mercadal, es presentarà un documental casteller que visualitzarà com s'ha viscut el 2021 per part dels membres de la colla i persones vinculades als castells

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges