Dijous, 08 d'Agost de 2024

Les cooperatives de Reus editen un directori per fer-se «visibles»

06 de Juliol de 2021, per
  • Representants del teixit cooperatiu de Reus

    Cedida

Un total de 12 iniciatives de l’economia social i solidària conformen l’ecosistema cooperatiu de Reus i han editat un directori per fer "més visible" la seva xarxa de projectes.

Aquesta acció ha servit per celebrar el Dia Internacional del Cooperativisme, que té lloc el primer dissabte del mes de juliol, "i per posar de manifest els valors cooperatius amb els que s’han construït com l’equitat, la solidaritat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió i el compromís amb la comunitat", segons s'ha apuntat en un comunicat, aquest dimarts.

Els ecosistemes o pols cooperatius, s'ha explicat, són agrupacions empresarials formades per entitats "amb uns valors transformadors comuns, que s’organitzen per millorar la seva visibilitat i el seu impacte en la societat basant-se en el principi del suport mutu". El pol cooperatiu de Reus, s'ha subratllat, es proposa "impulsar l’economia social i solidària a la ciutat, en base a tres eixos principals". Aquests són "situar el cooperativisme com un referent en sectors clau; eesoldre necessitats compartides a partir de la intercooperació, el suport a la consolidació dels projectes, la gestió i la visibilització; i tenir, amb el temps, un espai de referència".

Un ecosistema format per 12 iniciatives reusenques

Aquest nou espai d’intercooperació està format per un total de 12 projectes i organitzacions de la ciutat: El Brot, Vegrà Organic, La Caseta de l’Arbre, Kunkay Care, l’Alkimista, Remahlik, Software Solutions, Les Abelles, Icaria Acció socioeducativa, Enrenou, Ennatura’t i Tracta’m.

Descarregueu-vos el directori aquí: Directori de projectes cooperatius de Reus

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges