Dilluns, 05 d'Agost de 2024

La reusenca Unió Nuts integra Frutos Secos Alcañiz

22 de Juliol de 2021, per
  • Frutos Secos Alcañiz ha aprovat la integració a Unió Nuts

    Cedida

L'Assemblea de Frutos Secos Alcañiz ha aprovat aquest passat dimarts la integració amb la reusenca Unió Nuts. L'objectiu d'aquesta integració "és créixer, sumar i donar una millor resposta als socis", s'ha apuntat en un comunicat, ja que Unió Nuts "és actualment la cooperativa líder estatal en matèria de fruita seca, és OPFH i està reconeguda com a Entitat Associativa Prioritària (EAP) per al Ministeri d'Agricultura", segons s'ha destacat. L'acord contempla un procés d'integració a dos anys.

Unió Nuts es farà càrrec de la gestió de les instal·lacions de Frutos Secos Alcañiz a partir de l'1 d'agost, de cara a aquesta pròxima campanya de 2021. Les instal·lacions consten de 2.000 m2 al polígon industrial las Orcas dedicats a l'assecat, l'emmagatzematge, l'esclofollat, repelat i industrialitzat de l'ametlla.

Aquestes instal·lacions permetran augmentar la capacitat de producció i transformació d'ametlla del grup en un 40%. L'acord també inclou les instal·lacions de Frutos Secos Alcañiz a Fuentespalda, amb una capacitat d'emmagatzematge de 400.000 quilos d'ametlla amb closca.

Els 500 socis de Frutos Secos Alcañiz han aprovat l'acord per "reforçar la solidesa de la cooperativa i aconseguir uns millors preus de liquidació de l'ametlla", segons s'ha fet constar.

Unió Nuts es reforça d'aquesta manera a l'Aragó, on també té prevista la construcció d'un centre receptor a la localitat d'Aniñón de cara a la campanya 2022. Actualment, Unió Nuts té una producció anual d'uns 30 milions de quilos d'ametlla i uns 2,5 milions de quilos d'avellana. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges