Dimarts, 13 d'Agost de 2024

Els clubs de l'EHCA, entre els quals el Reus Deportiu, no s'inscriuen a la Lliga europea

26 de Juliol de 2021, per
  • Els clubs de l'EHCA no s'han inscrit a la Lliga europea 2021/ 2022

    Reus Deportiu

Els clubs de l'European hockey clubs association (EHCA), entre els quals el Reus Deportiu, han acordat no inscriure's a la Lliga Europea 2021/ 2022. La decisió es va prendre per unanimitat en una assemblea, el 16 de juliol. Aquesta decisió arriba després de les reunions de treball entre WSE-RH, WSRH i EHCA els dies 16 de juny, 22 de juny, 1 de juliol i 21 de juliol.

Tot plegat, en el marc d'un seguit de reunions amb la World Skate Europe-Rink Hockey, la World Skate Rink Hockey i la pròpia EHCA. Aquesta última ha indicat, en un comunicat fet públic aquest dilluns, que "el comitè de la WSE-RH no s'ha pronunciat sobre el reconeixement de l'EHCA com a coorganitzadora de la Lliga Europea, i ara per ara, es desconeixen les característiques de la màxima competició europea de l'any vinent". No obstant això, la porta segueix oberta a l'espera d'un acord. 

L'ECHA ha exposat igualment, a la nota de premsa, que els seus components compten amb poder organitzar la Lliga europea amb el segell de la WSRH i la WSE-RH, i no es descarta engegar una competició "pròpia" amb els clubs de l'associació més els altres que s'hagin guanyat la seva participació al màxim torneig continental. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Ramon Salvat Guarque  26 de Juliol de 2021

¿De què anem?

Cada cop més,semblem tenir complex de superioritat, tal "Florentinos" i "Laportes" versions patins i stick

Reportatges