Divendres, 16 d'Agost de 2024

El Garbinada Pop de Falset aposta pel talent femení

29 de Juliol de 2021, per
  • Clàudia Viñals és la veu de Renaldo & Clara

    Cedida

Després de l'inici del Garbinada Pop de Falset de la setmana passada amb els mallorquins Da Souza, el cicle de la capital del Priorat oferirà aquest dissabte i el dissabte vinent dues de les veus femenines més interessants del panorama pop i folk dels Països Catalans: la veu de la lleidatana Clara Viñals, liderant el grup Renaldo & Clara (31 de juliol, a les 9 del vespre); i la cantautora Maria Jaume (7 d'agost, a la mateixa hora), liderant el seu trio.

Les entrades anticipades ja es poden comprar per 8 euros www.entradium.com. L'aforament és limitat a 120 persones.

A Falset, Renaldo & Clara tornarà a les comarques del Camp amb les cançons de L'amor fa calor, un nou disc que "desprèn confiança i atreviment, i suposa una evolució en tots els sentits. Les noves cançons són plenes d'originals lletres que oscil·len entre una honestedat desarmant i la ironia més punyent. Però no només són les lletres les que sorprenen. Les melodies són enganxoses i contagioses, pròpies de les grans cançons del gènere. I si seguim desgranant les cançons, no podrem passar per alt la producció, que demostra una riquesa sonora extraordinària, una evolució del so fruit de la maduresa i l'experimentació", segons s'ha assenyalat des de l'organització del certamen.

A banda, el folk acústic i el pop independent en la seva accepció més íntima són els signes d'identitat de Maria Jaume, jove cantautora mallorquina que es presentarà a Falset "amb un grapat de cançons pròximes i sinceres, marcades per unes lletres crues i transparents, amb referents que van de Julia Jackin o Angel Olsen a Miquel Serra, sempre amb un regust mediterrani", s'ha apuntat des del Garbinada Pop.

Guanyadora a la darrera edició del concurs Sona 9, ara presenta el seu primer àlbum, Fins a maig no revisc
 

Una imatge promocional de Maria Jaume Foto: Cedida

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges