Dissabte, 10 d'Agost de 2024

Salou demana ajuts per al comerç a la Generalitat per compensar les «pèrdues» arran del toc de queda

04 d'Agost de 2021, per
  • Granados, durant la reunió

    Salou.cat

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha sol·licitat un paquet d'ajudes per a compensar les pèrdues dels comerciants degudes al toc de queda per la Covid-19, aquest dimecres, en el marc d'una reunió telemàtica mantinguda amb la delegada del Govern de la Generalitat, Teresa Pallarès. També hi han assistit el regidor de Dinamització Económica, Hèctor Maiquez, i diversos representants del sector comercial de Salou.

L'alcalde ha remarcat les diferents accions que s'han dut a terme des de Salou per donar suport al comerç local perquè la Generalitat modifiqui els horaris de tancament a les 10 de la nit. Per contra, ha valorat negativament que el Govern hagi abaixat l'índex d'incidència acumulada de 400 a 250, atès que això comporta que municipis com el cas de Salou, que ja estaria fora del toc de queda (perquè l'índex d'aquest municipi és de 270 acumulat, en set dies) fan que encara l'hagin de mantenir.

En la reunió, els comerciants han pogut traslladar la situació que viuen en aquests moments, i com el toc de queda els perjudica econòmicament. Per la seva banda, la delegada del Govern de la Generalitat ha pres nota de les demandes de l'alcalde i dels comerciants de Salou, tot i que ha defensat que la salut pública i la contenció dels contagis de la Covid "han de prevaldre per sobre de qualsevol altra consideració".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges