Dimarts, 30 de Juliol de 2024

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant competeix per aconseguir la Bandera Verda d'Ecovidrio

19 d'Agost de 2021, per
  • Cartell de la iniciativa

    Cedida

El passat divendres 16 de juliol es va presentar, a Mataró, el Movimiento Banderas Verdes, una una iniciativa sense ànim de lucre que té com objectiu guardonar l'esforç d'establiments hostalers locals. Aquesta edició compta amb la participació de 23 municipis costaners de Catalunya, i 129 en l'àmbit estatal.

Almuñécar, Marbella, Pals, Tossa de Mar, Benidorm, Dénia, Palma i San Javier van resultar guanyadors de l'última edició, en la qual es van recollir un total de 48.226 tones d'envasos de vidre, aconseguint evitar l'emissió de 24.514 tones de CO2.

Per tal de facilitar als hostalers la separació d'envasos de vidre, Ecovidrio instal·larà nous contenidors i lliurarà als participants, de manera gratuïta, galledes per facilitar el transport dels residus.

En relació amb els ajuntaments, Ecovidrio ha establert un sistema de puntuació específic per distingir amb la Bandera Verda als guanyadors, seguint criteris com l'augment del volum de recollida selectiva d'envasos de vidre respecte l'any anterior, i el percentatge d'hostaleria local participant i la seva col·laboració, entre altres.

Aquesta edició compta amb la participació de 23 municipis de Catalunya, als quals s'han unit l'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i 69 establiments hostalers del municipi. Junts, tractaran d'incrementar els nivells de recollida selectiva d'envasos de vidre i mobilitzar el sector hostaler per a llevar-li la bandera a Pals i Tossa de Mar, guanyadors de l'última edició.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges